aanbod in carvans

Welkom bij Feijts caravans

Bent u opzoek naar een adres om een vouwwagen in Limburg te kopen of verkopen? Of bent u opzoek naar accessoires om uw vouwwagen compleet te maken? Kom dan snel naar Feijts caravans in Amstenrade. Feijts caravans beschikt over een groot assortiment aan accessoires, van airco’s tot voortenten, wij hebben het allemaal. Wanneer u een nieuwe vouwwagen wilt kopen dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij kunnen vouwwagens van alle bekende merken snel leveren met de daarbij horende garantie en accessoires. Komt de aanschaf van een nieuwe vouwwagen u op moment financieel niet uit? kies dan voor een van onze hoogwaardige occasions. Omdat Feijts caravans een kleinschalige onderneming is zullen overbodige kosten achterwege blijven, dit heeft voor u als klant een groot voordeel. Bij Feijts caravans zult u ten alle tijden een eerlijke prijs betalen. Neem voor het actuele aanbod aan caravans snel contact met ons op.

Zorgeloos op vakantie gaan begint bij Feijts caravans

Als u van plan bent om op vakantie te gaan met uw vouwwagen dan wilt u hier natuurlijk geen omkijken naar hebben tijdens uw vakantie. Feijts caravans voorziet uw vouwwagen van het nodige onderhoud zodat u tijdens uw vakantie geen problemen zal ervaren aan uw vouwwagen.

Een vouwwagen in Limburg kopen

Als u een vouwwagen in Limburg wilt kopen, kom dan snel naar Feijts caravans. Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte vouwwagens. Tevens leveren wij alle nodige accessoires die uw vouwwagen compleet maken. Kijk snel op onze website of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Zorgeloos op vakantie gaan begint met goed onderhoud

Wilt u binnenkort op vakantie gaan met uw vouwwagen en wilt u ervan verzekerd zijn dat deze in een technisch goede staat verkeerd wanneer u vertrekt? Kom dan snel met uw vouwwagen langs Feijts caravans. Ons team van gespecialiseerde monteurs voorziet uw vouwwagen van het nodige onderhoud of reparatie.

Snel contact opnemen met Feijts caravans

Als u een vouwwagen in Limburg wilt kopen, of accessoires voor uw vouwwagen wilt kopen? Neem dan snel contact op met Feijts caravans. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 046-442 18 60. Ons adres is: Hoofdstraat 84 6436 CH in Amstenrade. Graag tot ziens bij Feijts caravan’s.