aanbod in carvans

Reparatie aan uw caravan nodig in Limburg?

Bent u terug van vakantie en heeft uw caravan tijdens de rit schade opgelopen? Kom dan snel met uw caravan naar Feijts caravans in Amstenrade. U kunt bij terecht voor diverse vormen van schade aan uw caravan. Of het nu gaat om een defect raam, of deuken door bijvoorbeeld een aanrijding, deze en nog vele andere reparatie werkzaamheden kunnen snel en voordelig door ons gespecialiseerde team worden gerepareerd. Ook als uw caravan een onderhoud beurt kan gebruiken bent u bij ons altijd welkom. Neem snel contact met ons op voor advies over reparatie aan uw caravan in Limburg.

Een zorgeloze rit begint met goed onderhoud

Goed beginnen aan uw vakantie gaat gepaard met goed onderhoud aan uw caravan. Als u uw caravan voorziet van professioneel onderhoud dan verlengt u de levensduur van uw caravan aanzienlijk. Ook komt u met een goed onderhouden caravan neit voor onverwachte verassingen te staan. Wij raden u daarom aan minimaal eenmaal per twéé jaar uw caravan te voorzien van een onderhoudsbeurt van Feijts caravans. Bij Feijts caravans kunt u terecht voor zowel grote als kleine beurten. Bij een grote beurt wordt er uitgebreid gekeken naar uw caravan, hierbij wordt er o.a. gekeken naar de elektriciteit van uw caravan, de staat van het onderstel, de staat van de banden en wordt er een vocht test uitgevoerd om eventuele lekkage’s te ontdekken en repareren. Heeft u echter een caravan van recente datum? Dan kunt u eventueel kiezen voor een kleine beurt. Hierin wordt er gekeken of het onderstel nog in top conditie verkeerd. Advies nodig over reparatie aan uw caravan? Neem dan snel contact met ons op, ons gespecialiseerde personeel staat u dagelijks bij met advies op maat!

Neem snel contact op met Feijts caravans

Voor reparatie aan uw caravan in Limburg komt u snel naar Feijts caravans. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 046-442 18 60. Ons adres is: Hoofdstraat 84 6436 CH in Amstenrade. Graag tot ziens bij Feijts caravan’s.

reparatie aan uw caravan in Limburg nodig? Feijts caravans uw partner!