aanbod in carvans

Nood aan onderhoud aan uw vouwwagen in Limburg?

Bent u van plan om met uw vouwwagen op vakantie te gaan en vind u het belangrijk dat uw vouwwagen in technisch goede staat is voordat uw vertrekt? Laat uw vouwwagen dan snel nakijken bij Feijts caravans.  In onze moderne werkplaats verrichten wij diverse werkzaamheden omtrent caravans en vouwwagens. Ons gespecialiseerde team van monteurs streeft ernaar elke werkzaamheid zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Komt u net terug van vakantie en heeft uw vouwwagen tijdens de rit schade opgelopen? Geen probleem! Breng uw vouwwagen snel langs bij Feijts caravans, wij kunnen schade zoals hagel deuken, of aanrijdingsschade snel en effectief repareren. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Caravans tegen aantrekkelijke prijzen

Heeft u interesse in een nieuwe caravan? Kom dan snel langs bij Feijts caravans. In ons assortiment hebben wij diverse modellen van de meest bekende merken. Ook bieden wij u diverse hoogwaardige occasions aan. Ons aanbod van occasions kan per dag verschillen, neem daarom snel contact met ons op en vraag naar het actuele aanbod.

Onderhoud voor vouwwagens in Limburg

Om met een gerust hard te vertrekken naar uw bestemming is het verstandig om van te voren een onderhoud beurt te geven aan uw vouwwagen . Een professionele onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van uw vouwwagen aanzienlijk. Ons advies is dan ook om eenmaal per twéé jaar te kiezen voor een onderhoudsbeurt van Feijts caravans. Hierbij heeft u de keuze uit een grote en kleine beurt. Kiest u voor een grote beurt, dan zal er uitgebreid worden gekeken naar uw caravan. Hierbij wordt er o.a. gekeken naar de conditie van uw elektriciteit in de caravan, de staat van uw banden en er wordt gekeken of er eventuele lekkages zijn ontstaan. Is uw caravan van een recente datum, en heeft u geen nood aan een grote beurt, kies dan voor onze kleine beurt. Hierbij wordt gekeken of het onderstel van uw vouwwagen nog in goede conditie is. Heeft u vragen of advies nodig over onze diensten, aarzel dan niet maar neem snel contact met ons op dagelijks staan wij voor u klaar met advies op maat!

Nader kennis maken met Feijts caravans

Voor onderhoud aan uw vouwwagen in Limburg komt u snel naar Feijts caravans. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op: 046-442 18 60. Ons adres is: Hoofdstraat 84 6436 CH in Amstenrade.

Onderhoud aan uw vouwwagen in Limburg nodig? Dan is Feijts caravans uw partner!