aanbod in carvans

Wilt u een caravan kopen in Limburg?

Bent u toe aan een andere caravan? Maak dan eens een afspraak met Feijts caravans, wij laten u graag delen in onze passie en ervaring op het gebied van caravans. Wij zijn een betrouwbare partner als u opzoek bent naar een nieuwe of gebruikte caravan in Limburg. De vaak veel te hoge overhead kosten drijven de prijzen van caravans vaak onnodig op. Bij Caravan import Feijts gaat het om betaalbare kwaliteit, dus hoogwaardige en fraaie caravan voor een eerlijke prijs. Maak vandaag nog kennis met ons en overtuig uzelf!

 

Een veilige reis begint bij Feijts caravans

Een veilige reis en dus een goed begin van uw vakantie begint met goed onderhoud. Met een goed onderhouden en gekeurde caravan beperkt u de risico’s dat u onderweg met pech komt te zitten en bovendien heeft u meer zekerheid tijdens uw vakantie. Reparatie aan uw caravan nodig? Neem dan snel contact met ons op!

Accessoires voor u caravan koopt u voordelig bij Feijts caravans

Wilt u uw caravan uitbreiden met nieuwe accessoires om dat optimale recreatiegenot te creëren? Kom dan snel een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij kunnen uw caravan snel voorzien van de gewenste accessoires. Uiteraard geld hier ook dat alle geleverde producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij Feijts caravans kunt u o.a. terecht voor het uitbreiden van uw caravan met: luifels, airco’s satelietsystemen en nog veel meer.

Helder advies

Een caravan kopen in Limburg vereist enige vakkundigheid. Feijts caravans begeleidt u bij uw koop met eerlijk en helder advies zowel bij de inkoop als de verkoop van caravans. Vanzelfsprekend informeren wij u over de laatste caravantrends van Nederland! Kom snel langs in onze showroom en bekijk de nieuwste modellen.

Neem vrijblijvend contact op met Feijts caravans

Wilt u een caravan kopen in Limburg? Hiervoor bent u bij Feijts caravans aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de koop, verkoop en accessoires voor uw caravan. Telefonisch kunt u ons bereiken op: 046-442 18 60. Het adres van onze showroom en werkplaats is: Hoofdstraat 84 6436 CH in Amstenrade.